+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Mindannyiunk életében vannak szakaszok, amikor új szerepekben, új szituációkban kell helytállnunk. Ez az élet természetes rendje. Teljesen normális ezen életszakaszoknál, ha kicsit tartunk attól, hogy mi lesz velünk, hisz az újdonság, az mindig eltér az eddig megszokottól, mindig tartogat valami kis izgalmat, ezzel együtt bizonytalanságot. Ilyenek az iskola váltások, vagy az első munkahelyi nap, vagy az első randi és minden olyan életesemény, amely legtöbbünkkel megtörténik.

De mi van akkor, ha mi magunk érezzük, úgy hogy lépnünk kell valamerre a jelenlegi szituációból, mert fojtogat a jelenlegi helyzet. Általában az ilyen szituációk azok, melyek nem kötelezőek, csak az egyéni érdek által megtett cselekmények.

Amikor jó a mostani munkahely, mert végül is jól fizet, meg közel van…. DE.

Amikor jó ez a lakás, alacsony a rezsije, jó tágas…. DE

Amikor végül is rendes a párom, hisz minden nap főz kávét
nekem, nem kocsmázik, dolgozik….DE

Ha sok a DE, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy biztos
megfelel ez nekem? Akarom én ezt? Hova visz ez az út?

Ha nem tetszik, amiben most vagyunk, akkor jön az
ÚJRATERVEZÉS!

Félelmetes? Igen.

Izgalmas? Igen.

Biztos, hogy jó döntés lesz? Véleményem szerint nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van. Hogy azután, miként alakul a jövő, az sokban
múlik rajtunk. Ha benned is kavarognak gondolatok ezzel kapcsolatban, de magad sem tudod mit szeretnél, gyere és segítek. Lel-KI iránytű, mely segít, hogy megtaláld az utad.