+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én valahogy a szeptember közeledtével mindig egy új kezdetet érzek. Hasonlóan a januárhoz, amikor új év kezdődik. Csak ez új tanév. Még ha nem is járunk már felnőttként iskolába, oly sok éven keresztül ivódott belénk, hogy szeptember elsején becsengetnek. Valami történni fog. Különös izgatottság ez. Újabb feladatok, újabb kihívások, de egyben újabb lehetőségek.

Nyáron kicsit mindenki megváltozott külsőleg és belsőleg egyaránt. Jó volt újra együtt lenni. De amit mindennél jobban vártam, azok az új tanszerek. Új ceruzák, új könyvek, új füzetek. Még mindig érzem az új tankönyvek illatát, amit ahogy megkaptunk gyorsan átlapoztam mi vár rám, közben hosszasan beleszippantva…még szinte érezni lehetett a nyomda illatát.

Na és ott voltak az új füzetek. Az első tiszta lapra írni…. te jó ég… Olyan gyöngybetűket kanyarítottam, hogy öröm volt nézni. Mindig elhatároztam, hogy hogyan fogom vezetni az adott füzetet, milyen színeket használok kiemelésnek. Na jó lehet kicsit kényszeres, de egyébként meg vizuális típusként, sokat segítettek a színek 🙂

Ha most kezdenének tiszta lapot az életetek egy új füzetében, mit írnátok az első lapra?