+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Túl racionális emberek kérem ne olvassák el!

Itthon sürögtem, forogtam rendet raktam. Aztán arra lettem figyelmes, hogy vannak a lakásnak olyan pontjai, ahol ott maradnak dolgok, melyek teljesen észrevétlenek lesznek, de ha „más szemmel” nézel rájuk, akkor észreveszed, hogy ott vannak már hónapok óta, de valahogy mégsem raktuk el őket. Nekünk ilyen az előszoba fal. Még azt is megfigyeltem, hogy ezek a tárgyak nem összedobálva vannak, hanem mind egy-egy külön akasztón. Látványosan fogasra vannak akasztva. Elgondolkodtam rajta, vajon miért nem vettem őket eddig észre és vajon mit akarnak üzeni?

Egy esernyő, ez egy olyan tárgy, ami minden háztartásban van, de sosincs nálad, amikor valóban szükséged van rá. Tehát van, de még sincs.

Az egyik egy Balaton feliratú baseball sapka. Erről a nyár hangulata jutott eszembe, hogy milyen kellemes emlékek kötnek hozzá, a szigligeti strand, a Badacsony hegy…..

Egy színes sál, melynek színvilága ihlette a lelKI iránytű színeit és öröm ránézni.

Egy futáshoz használatos öv, ami most valóban szögre lett akasztva, de nagyon várom, hogy újra együtt sportoljunk, csak most az élet szaladt el velem.

A férjem céglogóval ellátott inge, amit most nem tud hordani, mert be van gipszelve a keze, de alig várja, hogy újra felvehesse.

Szóval itt vannak ezek a tárgyak. Várnak, hogy újra használatba kerüljenek, de addig is árasztják az emlékeket, vagy figyelmeztetnek, hogy ne feledkezz meg róluk.

Nektek van a lakásnak ilyen pontja, ahol üzenőfalként várakoznak rátok? Milyen tárgyak vannak nálatok észrevétlenül is szem előtt?