+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Sokszor éri vád az embereket, hogy vetítenek a Facebookon és az Instán, azaz nem azt a képet festik le magukról, ami a valóság. Amiben még az is lehet, hogy van igazság, de gondoljunk bele: régen is az előhívott képekből, csak a legjobbakat raktuk bele az albumba. 📸Mondjuk az is igaz, hogy azt nem nézték meg több százan.
De hogy mi is a célom ezekkel a sorokkal❓ Én azt tapasztalom szinte teljesen mindegy mit rakunk ki, annak fogadtatása, mindig a befogadó fél hangulatától, érzéseitől függ. Lehet, hogy egy ártatlan karácsonyi🎄 fotó másból ellenszenvet vált ki, mert mondjuk rossz élményei vannak az ünnepekről, míg egy boldog ölelkezős kép, irigységet, mert a másik épp egyedül van. De akár egy tájfotó is adhat félreértésre okot. Nekem volt egy olyan képem 2 évvel ezelőtt, amibe mindenki mást látott bele. Egy autópálya két sávja látszik rajta felül nézetből, körülötte csodaszép repce mezők. A kép alá annyit írtam, hogy vannak, akik jönnek és vannak, akik mennek. Számomra ez egyértelmű volt, hogy a forgalomra gondolok, míg mások szakítással vélték összehozni a gondolatokat és privátba írtak, hogy mi a baj?
Vannak olyan felhasználók, akik például a magánéletükről nem osztanak meg semmit, ha végig pörgetjük az oldalukat, akkor úgy tűnik egy magányos embert látunk, aki a munkájának és esetleg a hobbijának él, közben boldog kiegyensúlyozott családi élete van, csak nem szeretné megosztani.
Úgyhogy azt gondolom messze menő következtetéseket nem érdemes levonni mások fotóalbumából. Egy érdeklődő személyes beszélgetésnél nincs értékesebb dolog. Úgyhogy vegyük a fáradságot és ápoljuk kapcsolatainkat.