+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Ma írni akartam valami nagyon elmélyült, nagyon elgondolkodtatós bejegyzést. Egy olyan életem eddigi értelme jellegűt, elvégre szülinapom van. Nagyon okosat, nagyon szépet….de aztán kútba esett ez az eszmefuttatás, mert rábukkantam a neten egy bejegyzésre, ami össze foglalta a 90-es évek „kincseit”. Olyan jót mosolyogtam rajta, hogy mennyi mindenért rajongtam kislányként, hogy úgy gondoltam én is megcsinálom egy képkollázsban.

Hogy milyen naivan tudtam hinni a szerelmes sorozatokban, hogy milyen menőnek éreztem magam a tetkós nyakláncban, hogy milyen boldog voltam, amikor apukám bekötötte a szobámba az ikertelefont és nem kellett az előszobában kuporogni, miközben órákat beszélgettem azzal a barátnőmmel, akivel egyébként egész nap együtt voltam.
Hogy milyen menő volt megvenni életem első igazi Backstreet Boys kazettáját, mert a CD túl drága volt.
Hogy Patrick Swayze kisugárzása milyen mély benyomást tett rám és azóta is úgy gondolom, hogy engem sem lehet a sarokba ültetni. Máig felfoghatatlan miért gyűjtöttünk műanyag cumikat, kicsit, nagyon, lilát, rózsaszínt, de az nagyon menő volt, akinek volt minden -féle.

Szóval azt gondolom isteni időszak volt. A suli buli, ami tavasszal 17-től 20-ig tartott full világosban, de nem baj jó volt az esti smink is, még ha felismerhetetlenre is sikerült. Aztán ha felkértek a világ leghosszabb lassú számára (Metallica Nothing else maters) akkor az a 6 perc maga volt a mennyország. Szóval, most nézzétek el nekem, hogy az önismeret legmélyebb bugyrai helyett, a nosztalgiában süllyedtem el, de ma ez csalt mosolyt az arcomra.

Aztán ez azt üzente, hogy nem kell olyan komolyan venni a mostani időszakot sem. Ami tiniként megoldhatatlan problémának tűnt, most csak egy legyintést érdemel. Lehet 20 év múlva ugyanezt fogom gondolni a mostani helyzetről.

Szóval  a múlt lehet kapaszkodó a jelenhez, hisz, ha akkor meg tudtam oldani az akkori bölcsességemmel, akkor most is meg tudom oldani, csak el kell hinnem.

Ha tetszett a bejegyzés nézd meg a többi olvasnivalót is a blogban, és ha úgy gondolod oszd meg másokkal is.