+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Lassan vége a farsangi időszaknak, levehetjük álarcainkat és jelmezeinket. Eltemethetjük a telet, annak minden szépségével és nehézségével együtt. A hosszú sötét napok kellően megtépázták lelkünket, így vágyjuk a napsütést és világosságot. 🌞

Régen, amikor még jobban rá voltunk hangolódva a természetközeli dolgokra, teljesen megszokott volt, hogy a tél a pihenő idő, hogy ilyenkor nem lehet a földeken dolgozni, nincs annyi friss, zsenge étel. Elfogadott volt, hogy „takaréklángon” kell üzemelni. Ezzel szemben a XXI. századi ember évszaktól és napszaktól függetlenül pörög. Nem számít mikor kel a nap, vagy mikor nyugszik. Hiába lenne szüksége a szervezetnek több pihenésre, nehezen adjuk meg. Próbáljuk mesterségesen vitaminokkal, koffeinnel növeli a teljesítményt.

Na de tavasszal szinte magától feléled minden, hormonjaink tombolnak, kivirul mindenki és várja az újjászületést.🌱🌾 Ahogy a természet éledezni kezd, úgy az ember is egyre felszabadultabb, egyre könnyedebb. Szívesebben tevékenykedünk, nagyobb kedvvel fogunk bele új dologba. Úgyhogy várjuk közösen ezt a reményteli időszakot, hogy levetve a téli bundát, újult erővel vághassunk bele a mindent megváltó terveinkbe.