+36203941412 lelkiiranytu@gmail.com

Tematika

Tematikus csoportfoglalkozás

Megadott téma szerinti 1 alkalmas csoportfoglalkozások. Aktualitásnak megfelelően átbeszéljük, kinek milyen hozott mintái vannak. Megnézzük, hogyan lehet erőforrást képezni a múltból. Kinek mit jelentenek a családi szokások.
Hogy mit kaphatsz, ha eljössz?
Ötleteket, praktikákat arra vonatkozóan, hogy érdemes elkezdeni. Hasonló gondolkodású emberek személyes történeteiből szűrheted le mi az ami téged megszólít. Egy kellemes, elfogadó társaságot, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és energiával töltekezve vághatsz bele a hétköznapok kihívásaiba.

Ilyen alkalmak voltak eddig: stresszmentes karácsony, évösszegző hála nap, célkitűző nap, tavaszi megújulás-

Ha érdekelnek a tematikus napok, akkor keress bátran és küldök bővebb tájékoztatást. Valamint figyeld a weboldalt és a facebook oldalt, mert ott szoktam meghirdetni ezeket az alkalmakat.

Woman day

Olyan sokszínűek vagyunk és oly sok mindenben hasonlítunk. Miért ne segíthetnénk egymást át tapasztalatinkon keresztül?

Ezen a foglalkozáson átbeszéljük aktuálisan mi foglalkoztat bennünket a női szerepeink közül. Mi nők zsonglőrködünk az életben, hogy harmóniába tudjuk hozni a nőt, feleséget, dolgozó nőt, anyát.  Ebbe bizony alaposan el lehet fáradni, főleg ha nem kapod meg hozzá a támogatást és elismerést.

Az esetek túlnyomó többségében a Nő az, aki összetartja és működteti a családot és annak környezetét. Így szerintem nagyon is fontos, hogy testileg, lelkileg támogatni kell az nőket ahhoz, hogy ők tovább tudják adni az energiájukat, és helyt álljanak minden fronton. Ezért gyere el hozzám, hogy feltöltsük az energiaraktárakat.

Ha érdekel a Woman day, akkor keress bátran és küldök bővebb tájékoztatást. Valamint figyeld a weboldalt és a facebook oldalt, mert ott szoktam meghirdetni ezeket a napokat.

Ha anya jól van, mindenki jól van – 5 alkalmas minitréning

Ezeken az alkalmakon 5 lépésben mélyítjük az alábbi témák iránti gondolataidat:

  • női szerepek harmonizálása
  • kommunikáció
  • érdekérvényesítés, konfliktuskezelés
  • együttérzés, empátia

Ha érdekel a tréning, akkor keress bátran és küldök bővebb tájékoztatást. Valamint figyeld a weboldalt és a facebook oldalt, mert ott szoktam meghirdetni ezeket a napokat.

Csapatépítő tréning

Legyen szó állami, vagy civil szféráról, ott ahol emberek együtt dolgoznak érdemes időt, energiát szánni arra, hogy jól működjön a csapat. Tréningjeim teljesen egyénre szabottak. Meghatározzuk a célcsoport igényeit, és aszerint állítom össze a foglalkozásokat legyen szó egy, vagy több alkalmas foglalkásról.

Minden további kérdéssel keress bizalommal!